Go to main

SSS

Daha açık renkler bariz bir şekilde daha uzun ömürlü olması ve daha az bakım gerektirmesine rağmen öyle olmak zorunda değil. Staron® katı yüzey renklerinden yıllarca memnun kalacaksınız.
Bilgi: Lütfen projeniz için uygun Staron® veya Tempest® rengi konusunda bir satıcı veya işlemci ile görüşün. Malzemelerin çoğunda olduğu gibi koyu renkler ve özellikle parlak kaplamalı koyu renkler üzerinde çizikler ve aşınma izleri en çok görünür. Bu yüzden lütfen, koyu renklerin ve parlak kaplamaların genel olarak daha fazla bakım ve onarım istediğini unutmayın. Zaman içinde çizikler meydana gelirse yüzey kolaylıkla zımparalanıp tekrar nihai kaplama uygulanabilir. Yeni yüzey işlemi, önerilen ve deneyimli bir mineral madde işlemcisi tarafından muadil saat ücreti karşılığında yapılmalıdır.

Sadece yumuşak bir bulaşık deterjanı ve su ile silin. Lekesiz yüzeyler için yüzeyi cam temizleyiciler gibi amonyak bazlı bir ürün ile silin. Daha ayrıntılı bilgi için bakınız
“Bakım ve Onarım".

Evet, Staron® katı yüzeyler hemen hemen gözeneksizdir ve derzleri pürüzsüz ve sızdırmazdır. Laminat, fayans ve granit gibi diğer yüzey malzemelerinin aksine Staron® yüzeylerinde çapak ve böylece kir ve mikroplar için uygun bir zemin bulunmaz. Bu son derece pürüzsüz yüzey Staron® ürünlerinin kolay temizliğini sağlamaktadır. Staron® katı yüzeyler; bakterilerin üreme ortamını azaltacak kesintisiz bir yüzey oluşturacak şekilde işlenebilirler.

Çizik ve çatlaklar yumuşak bir ovalama süngeri ve hafif bir ovalama maddesi ile giderilebilirler. Daha ayrıntılı bilgi için bakınız “Bakım ve Onarım”.

Hayır, Staron® katı yüzeyler homojendir, yani renk ve malzeme kesinlikle kararlıdır.
Bu sayede onarım bu kadar kolay olup uygun bakımla yüzey yeni gibi görünüyor.

Kenarlar için çalışma tezgahı yüzeyine entegre edilebilecek çok farklı işleme imkanları vardır. Örnekler için bakınız “Tasarım seçenekleri > Kenar işleme". İstediğiniz profili bulamazsanız lütfen yerel işlemci veya marangozunuz ile görüşün.
Özel kenarlar dışında ocağın yanında sıcak eşyalar için ısı rayları veya evyenin yanında su akışını sağlayacak oluklar da tasarıma entegre edilebilmektedir.

Uygun bakım ve onarım ile Staron® Solid Surfaces çalışma tezgahınız uzun yıllar dayacanacaktır. Staron® Solid Surfaces yenilenebilir malzemelerdendir ve
yenilenen bir kaplama ile yeni gibi olur. 10 yıl ile sınırlı bir garantiye tabidir.

Staron® katı yüzeyler istek üzere mat, saten ve parlak kaplamalı olarak vardır. Projeniz için en uygun yüzey işlemesi ile ilgili kendi Staron® satıcınız veya işlemcinizle görüşün.

Doğrudan yüzey üzerinde bir şey kesilmesi tavsiye edilmez. Her zaman bir kesme tahtası kullanmanızı tavsiye ederiz. Fakat eğer yüzeyde çizik veya çatlaklar oluşursa Staron® yüzeyleri çok kolay onarılabilir.

Evet. Staron® katı yüzeyler neredeyse gözeneksiz olduklarından hiçbir mikrop ve bakteri barındırmaz. Gerçekten de Staron® katı yüzeyler, restoranların yemek hazırlama alanları için test edilip uygun bulunan birkaç yüzey malzemesinden biridir.
Gıdaların hazırlanmasına başlamadan önce lütfen yüzeyin temiz olmasına dikkat edin. Lütfen, daha önceden çiğ et ile temas etmiş yüzeylere başka gıdalar koymayın. Bu alanları lütfen, tercihen hafif bir çamaşır suyu ile dezenfekte edin. Dezenfeksiyon sonrasında yüzeyi tekrar su ile durulayın ve temizleyin. Aksi takdirde kurumuş gıda kalıntıları inatçı lekelere neden olabilir.